3ο STEREA RUN: Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα-Εγγραφές

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το 3ο STEREA RUN – Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στη Θήβα! Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Θηβών και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας.

Το STEREA RUN έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής, προσελκύοντας δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει έναν λαϊκό ημιμαραθώνιο 21,5 χλμ., έναν αγώνα δρόμου 6,8 χλμ., καθώς και έναν παιδικό αγώνα 1000 μ., δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους/ες να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τα οφέλη του τρεξίματος.

Γιατί να Συμμετάσχετε στο 3ο STEREA RUN;

Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα σας ταξιδεύει μέσα από την πλούσια ιστορία της Θήβας, συνδέοντας το αθλητικό γεγονός με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Καλούμε όλους τους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας και των γύρω περιοχών να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός. Είτε είστε έμπειρος δρομέας είτε απλώς αναζητάτε έναν τρόπο να κινηθείτε και να διασκεδάσετε, το 3ο STEREA RUN – Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα είναι η ιδανική ευκαιρία!

Εγγραφές

Για εγγραφές, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://event.athletopia.com/o-dromos-tou-epameinonda-2024

Σχετικά